Image
Top
Navigation

Over

Marjan Visser

Open, verbindend, creatief en vernieuwend zijn de labels die anderen me geven. De mooiste die ik ooit opgeplakt kreeg was “structuurkonijn”.  Ik heb het maar als een eretitel aangenomen omdat het de combinatie van een menselijke aanpak en de analytische kijk mooi illustreert.

Na ruim 10 jaar in de onderwijsbegeleiding in Rotterdam werkzaam te zijn geweest, ben ik in 2009 gestart met Schoolbreed. Nu, 5 jaar verder kies ik voor focus. Focus op de Kwaliteitszorg in het Basisonderwijs. En dan graag met een twist. Niet alleen de harde data, maar ook de echte onderwijsverhalen. Niet simpelweg een instrument in huis halen, maar werken aan een sterkere kwaliteitscultuur.

Marjan-Visser-Schoolbreed-web

Met roots in het noorden van Nederland, is mijn thuis inmiddels in Barendrecht.  Met man en kinderen  woon en werk ik daar onder de rook van Rotterdam. En ik geef toe: dat is een stad die ik meer en meer tot “mijn stad” ga rekenen. Maar terug in Groningen, zijn de straten daar mij ook nog zeer vertrouwd.

Sinds een aantal jaren fotografeer ik als hobby. Geen technisch perfecte beelden, maar het zoeken naar mooie beelden vind ik geweldig. Om mezelf – en anderen- uit te dagen heb ik een 50 stappen fotoblog ingericht. Een blog waarin ik foto’s verzamel die genomen zijn 50 stappen vanuit een voordeur.

 

Portretfoto: Marieke Zwartscholten